#625 Scania met een deuk in het dak

Scania 92
Eén van de interessantste items bij de 2016 februariveiling van Ritchie in Moerdijk vond ik de oude Scania van Bolt die daar te koop stond. Deze was een paar maanden geleden al samen met zijn neuzige broertje aan een verzamelaar verkocht, die schijnbaar toch liever alleen de neus had. Zal wel aardig krap geweest zijn in de cabine op bed met die hap er uit. Gelukkig komt de truck duidelijk ruikbaar uit een tijd dan roken in de truck nog geen enkel probleem was. Maar was dat bruine in 1986 ook nog steeds in de mode? Er staan slechts 226.800 kilometer op de teller, ondanks dat bracht de oldtimer maar een schamele €3.500 op.
Scania 92Scania 92Scania 92Scania 92
Nog wat foto’s van de truck uit mijn archief:
Scania 92Scania 92Scania 92Scania 92Scania 92Scania 92Scania 92
De ‘deuk’ is uiteraard om ruimte te maken voor de boegen van de boten die de truck vervoerde, maar dat lijkt me wel duidelijk toch?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *