Toyota Corolla Liftback

Toyota Corolla Liftback
Van de Toyota Corolla zijn sinds 1966 al ruim 35 miljoen exemplaren gebouwd, daarmee is het de best verkochte auto ter wereld. De meeste Corolla’s zijn tergend saai, de achtste generatie is wat mij betreft de lelijkste auto aller tijden. Maar er zijn ook hele gave Corolla’s geweest, zoals deze Toyota Corolla Liftback, die ik april 2011 in Budapest op een oldtimershow spotte.
Toyota Corolla Liftback
Toyota Corolla zijn sinds 1966 al ruim 35 miljoen exemplaren gebouwd, daarmee is het de best verkochte auto ter wereld. De meeste Corolla's zijn tergend saai, de zijn sinds 1966 al ruim 35 miljoen exemplaren gebouwd, daarmee is het de best verkochte auto ter wereld. De meeste Corolla's zijn tergend saai, de zijn sinds 1966 al ruim 35 miljoen exemplaren gebouwd, daarmee is het de best verkochte auto ter wereld. De meeste Corolla's zijn tergend saai, de zijn sinds 1966 al ruim 35 miljoen exemplaren gebouwd, daarmee is het de best verkochte auto ter wereld. De meeste Corolla's zijn tergend saai, de zijn sinds 1966 al ruim 35 miljoen exemplaren gebouwd, daarmee is het de best verkochte auto ter wereld. De meeste Corolla's zijn tergend saai, de zijn sinds 1966 al ruim 35 miljoen exemplaren gebouwd, daarmee is het de best verkochte auto ter wereld. De meeste Corolla's zijn tergend saai, de zijn sinds 1966 al ruim 35 miljoen exemplaren gebouwd, daarmee is het de best verkochte auto ter wereld. De meeste Corolla's zijn tergend saai, de Liftback

NET ZO INTERESSANT

One Response

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *