Motor Sport Museum am Hockenheimring


Op 26 april 2011 kwam ik om 16:40 aan bij het Motor Sport Museum am Hockenheimring, een paar dagen voor er een DTM race op de Hockenheimring verreden zou worden. Helaas ging het museum om 17:00 dicht, dus echt veel (en mooie) foto’s maken was er helaas niet bij… Maar toch wel de moeite waard om even te laten zien. Vorig jaar viel het me in het nabijgelegen Technik Museum Speyer op dat daar toen veel auto’s stonden die ik in 2011 nog in dit museum op de foto had. Het ijkt er op dat de musea auto’s uitwisselen dus, zodat het interessant blijft vaker langs te komen.

Op 26 april 2011 kwam ik om 16:40 aan bij het Motor Sport Museum am Hockenheimring, een paar dagen voor er een DTM race op de Hockenheimring verreden zou worden. Helaas ging het museum om 17:00 dicht, dus echt veel (en mooie) foto's maken was er helaas niet bij... Maar toch wel de moeite waard om even te laten zien. Vorig jaar viel het me in het nabijgelegen Op 26 april 2011 kwam ik om 16:40 aan bij het Motor Sport Museum am Hockenheimring, een paar dagen voor er een DTM race op de Hockenheimring verreden zou worden. Helaas ging het museum om 17:00 dicht, dus echt veel (en mooie) foto's maken was er helaas niet bij... Maar toch wel de moeite waard om even te laten zien. Vorig jaar viel het me in het nabijgelegen Op 26 april 2011 kwam ik om 16:40 aan bij het Motor Sport Museum am Hockenheimring, een paar dagen voor er een DTM race op de Hockenheimring verreden zou worden. Helaas ging het museum om 17:00 dicht, dus echt veel (en mooie) foto's maken was er helaas niet bij... Maar toch wel de moeite waard om even te laten zien. Vorig jaar viel het me in het nabijgelegen Op 26 april 2011 kwam ik om 16:40 aan bij het Motor Sport Museum am Hockenheimring, een paar dagen voor er een DTM race op de Hockenheimring verreden zou worden. Helaas ging het museum om 17:00 dicht, dus echt veel (en mooie) foto's maken was er helaas niet bij... Maar toch wel de moeite waard om even te laten zien. Vorig jaar viel het me in het nabijgelegen Op 26 april 2011 kwam ik om 16:40 aan bij het Motor Sport Museum am Hockenheimring, een paar dagen voor er een DTM race op de Hockenheimring verreden zou worden. Helaas ging het museum om 17:00 dicht, dus echt veel (en mooie) foto's maken was er helaas niet bij... Maar toch wel de moeite waard om even te laten zien. Vorig jaar viel het me in het nabijgelegen Op 26 april 2011 kwam ik om 16:40 aan bij het Motor Sport Museum am Hockenheimring, een paar dagen voor er een DTM race op de Hockenheimring verreden zou worden. Helaas ging het museum om 17:00 dicht, dus echt veel (en mooie) foto's maken was er helaas niet bij... Maar toch wel de moeite waard om even te laten zien. Vorig jaar viel het me in het nabijgelegen Op 26 april 2011 kwam ik om 16:40 aan bij het Motor Sport Museum am Hockenheimring, een paar dagen voor er een DTM race op de Hockenheimring verreden zou worden. Helaas ging het museum om 17:00 dicht, dus echt veel (en mooie) foto's maken was er helaas niet bij... Maar toch wel de moeite waard om even te laten zien. Vorig jaar viel het me in het nabijgelegen Op 26 april 2011 kwam ik om 16:40 aan bij het Motor Sport Museum am Hockenheimring, een paar dagen voor er een DTM race op de Hockenheimring verreden zou worden. Helaas ging het museum om 17:00 dicht, dus echt veel (en mooie) foto's maken was er helaas niet bij... Maar toch wel de moeite waard om even te laten zien. Vorig jaar viel het me in het nabijgelegen Op 26 april 2011 kwam ik om 16:40 aan bij het Motor Sport Museum am Hockenheimring, een paar dagen voor er een DTM race op de Hockenheimring verreden zou worden. Helaas ging het museum om 17:00 dicht, dus echt veel (en mooie) foto's maken was er helaas niet bij... Maar toch wel de moeite waard om even te laten zien. Vorig jaar viel het me in het nabijgelegen Op 26 april 2011 kwam ik om 16:40 aan bij het Motor Sport Museum am Hockenheimring, een paar dagen voor er een DTM race op de Hockenheimring verreden zou worden. Helaas ging het museum om 17:00 dicht, dus echt veel (en mooie) foto's maken was er helaas niet bij... Maar toch wel de moeite waard om even te laten zien. Vorig jaar viel het me in het nabijgelegen Op 26 april 2011 kwam ik om 16:40 aan bij het Motor Sport Museum am HOp 26 april 2011 kwam ik om 16:40 aan bij het Motor Sport MOp 26 april 2011 kwam ik om 16:40 aan bij het Motor Sport Museum am Hockenheimring, een paar dagen voor er een DTM race op de Hockenheimring verreden zou worden. Helaas ging het museum om 17:00 dicht, dus echt veel (en mooie) foto's maken was er helaas niet bij... Maar toch wel de moeite waard om even te laten zien. Vorig jaar viel het me in het nabijgelegen useum am Hockenheimring, een paar dagen voor er een DTM race op de Hockenheimring verreden zou worden. Helaas ging het museum om 17:00 dicht, dus echt veel (en mooie) foto's maken was er helaas niet bij... Maar toch wel de moeite waard om even te laten zien. Vorig jaar viel het me in het nabijgelegen ockenheimring, een paar dagen voor er een DTM race op de Hockenheimring verreden zou worden. Helaas ging het museum om 17:00 dicht, dus echt veel (en mooie) foto's maken was er helaas niet bij... Maar toch wel de moeite waard om even te laten zien. Vorig jaar viel het me in het nabijgelegen Op 26 april 2011 kwam ik om 16:40 aan bij het Motor Sport Museum am Hockenheimring, een paar dagen voor er een DTM race op de Hockenheimring verreden zou worden. Helaas ging het museum om 17:00 dicht, dus echt veel (en mooie) foto's maken was er helaas niet bij... Maar toch wel de moeite waard om even te laten zien. Vorig jaar viel het me in het nabijgelegen

NET ZO INTERESSANT

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *