Acht nieuwe brandweerwagens in Fryslân


MAN TGM 3rd gen
Afgelopen middag zijn er bij de brandweerkazerne in Sneek acht nieuwe brandweerwagens overhandigd aan diverse Friese brandweerkorpsen. Het zijn allemaal MAN TGM 15.250 met een Dutch Rescue Vehicles tankautospuit opbouw. De posten van Heeg, Oldeberkoop, Parrega, Stavoren, Witmarsum, Workum en Woudsend kregen een truck met de aandrijving op de achterwielen. Voor Schiermonnikoog stond er een 4×4 exemplaar klaar. Laten we hopen dat deze brandweerwagens zo veel mogelijk ongebruikt blijven!
MAN TGM 3rd gen

MAN TGM 3rd gen

MAN TGM 3rd gen

MAN TGM 3rd gen

MAN TGM 3rd gen

MAN TGM 3rd gen

MAN TGM 3rd gen

MAN TGM 3rd gen

MAN TGM 3rd gen

MAN TGM 3rd gen

MAN TGM 3rd gen
Nog veel meer foto’s, ook van de andere voertuigen die bij de overdracht aanwezig waren, vind je op truckfan.nl.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *