LoadLok met Tempwall 40-3D op Transport Compleet

Dat Loadlok onder andere producten voor ladingzekering, Multi-temp en Roland schuifzeilen levert, mag bekend zijn. Het sterkte zit echter niet alleen in simpelweg producten verkopen, maar ook in het samen met onze klanten zoeken naar oplossingen, die hen helpen om tijd en geld te besparen in de dagelijkse bedrijfsvoering.
LoadLok Tempwall
Zo heeft LoadLok samen met ETTC en Müller Transport een opklapbare Tempwall 40 ontworpen. Een aantal voordelen van de Tempwall 40 3D (slide, shift & stow) is dat de wand verplaatsbaar is door de laadbak, van voor naar achter; de wand is opklapbaar voor compleet laden of lossen en de wand is in delen op te schuiven, om de juiste container/pallet te pakken en de temperatuur zone zo kort mogelijk open te laten (van links naar rechts en vice versa verschuifbaar).

De motorwagen van ETTC met de Loadlok Multi-temp wand is de komende drie dagen te bewonderen op Transport Compleet in Hardenberg.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *