Dennis bij Wensink


Dennis Elite
Tegenwoordig kun je bij Wensink in Zwolle naast de gebruikelijke Mercedes-Benz, Ford, Fuso en Smart voertuigen ook Dennis chassis tegenkomen. Deze Wensink vestiging heeft een nauwe samenwerking rechtstreeks met Dennis. Monteur Henk Jan Trompetter, een techneut pur sang, heeft diverse oplossingen gevonden inzake elektrische aansluitingen en instellingen, zoals bijvoorbeeld beveiliging wanneer er op treeplank gestaan wordt tijdens achteruit rijden.
Dennis Elite
Ook de Mercedes-Benz Econic, rechtstreekse concurrent van de Dennis Elite 6, wordt bij Wensink in Zwolle aangepast opdat Geesink er in Emmeloord een mooie vuilniswagen van kan maken. Niet alleen de Econics voor de Nederlandse markt, maar elke Econic waar een Geesink opbouw op komt, gaat eerst even naar Zwolle. De Dennis trucks moeten we ook niet in Nederland op de weg verwachten, het merk heeft hier al jaren geen nieuwe trucks meer verkocht, deze gaan als ze af zijn weer terug naar Groot-Brittannië.
Dennis Elite
Diverse mensen zullen zich nu afvragen waarom de ombouw in Zwolle gebeurt, in Emmeloord is immers ook een Wensink-vestiging. Dat is omdat Zwolle alle op- en ombouw doet. Daar is een veel grotere werkplaats en meer personeel. Trompetter is overigens wel regelmatig in Emmeloord te vinden, om direct bij Geesink dingen aan te passen en dergelijke. Vriendelijk dank aan de diverse Wensink medewerkers voor de informatie!
Dennis Elite

Dennis Elite

Dennis Elite

Dennis Elite

Dennis Elite

Dennis Elite

Dennis Elite

Dennis Elite

One Response

  1. Joost 5 april 2016 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *