Mammoet op de Bauma

Mammoet is een bedrijf dat haar marketing goed voor elkaar heeft. Het heeft niet alleen een heleboel klanten, maar ook een groot aantal fans (en een heel goed werkende marketingmachine). Op de Bauma liften diverse bedrijven mee op deze populariteit door te laten zien dat ze een leverancier van het het bedrijf zijn. Op mijn beurt lift ik daar dan weer graag op mee door ze samen in een blogpost te zetten, maar niet met de illusie dat dit een compleet overzicht van alle harige olifanten op de Bauma is.
Grove GMK3060
Grove GMK3060.
Scheuerle SPMT
Scheuerle SPMT.
Goldhofer oplegger
Goldhofer.
Kobelco CKE2500G

Kobelco CKE2500G

Kobelco CKE2500G
Kobelco CKE2500G.
Broshuis oplegger
Broshuis.
Scheuerle oplegger
Scheuerle.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *