De levens van de BN-JH-56


Scania 143 Streamline
Een Scania 143 Streamline die al een bewogen leven achter de rug heeft is de BN-JH-56. Anton Timmerman heeft de truck met bouwjaar 1996 als topline uit Noorwegen gehaald. Daar is de cabine na een motorbrand vervangen door een exemplaar met Estepe dak. Toen Timmerman in 2011 failliet ging is de truck naar Helmholt gegaan, in die kleuren van heeft hij de afgelopen jaren heel wat truckfestivals bezocht. Onlangs is hij naar Van Triest gegaan, die hem ook weer te koop heeft staan. Met dank aan Jeffrey Breijer en Erwin Visser voor de informatie uit deze blogpost.
Scania 143 Streamline

Scania 143 Streamline

NET ZO INTERESSANT

2 Comments

  1. lorenzo nijhof 16 juli 2016 Reply
  2. Robert 16 april 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *