TADANO presenteert ATF 220G-5 EM4, ook in 1:50

Op de BAUMA 2016 te München presenteerde TADANO de ATF220G-5. TADANO heeft de vijf asser voorzien van een nieuwe, moderne cabine die op alle kranen van de Tadano all terrain serie zal gaan worden toegepast. Naast de nieuwe look, heeft de kraan een groot aantal nieuwe functies. Een verbeterd uitzicht door het toepassen van grote ramen in de deuren, maar ook de ergonomische kwaliteit van de Recaro stoelen dragen zorg voor een hoog comfort. Zowel de onderwagencabine als de bovenwagencabine zijn voorzien van de multifunctionele touch display schermen. Ook de Mercedes Benz motoren zijn vernieuwd en voldoen aan de strengste emissienormen, vastgelegd in Euromot III B en EPA Tier 4i.
Tadano ATF 220G-5
Schaalmodel 1:50
WSI-models heeft van TADANO de opdracht gekregen de Tadano ATF 220G-5 in schaal 1:50 te ontwikkelen. Ook gaat WSI Models de ATF 220G-5 Euro 3 versie ontwikkelen om een bredere range van modellen te kunnen maken. Beide telescoopkranen zijn niet eerder door WSI-Models uitgebracht.

De TADANO ATF 220G-5 telescoopkranen sluiten aan op de succesvolle HK70, ATF 70 en ATF 400 schaalmodellen die eerder door WSI-models zijn uitgebracht.

Naar verwachting zullen de nieuwe schaalmodellen eind van het jaar leverbaar zijn.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *