Volksfest Bad Rappenau


Van afgelopen zaterdag tot en met vandaag (25 april 2016) wordt in Bad Rappenau het Volksfest georganiseerd. De Schwaben hebben een zelfde reputatie als de Nederlanders: geven geen cent te veel uit. Vandaag is de dag dat je in iedere attractie met flinke korting kunt. Of dat de reden is dat er zaterdag, toen ik de foto’s maakte, geen kop was, of dat het aan het weer lag? Geen idee. Een groot feest was het sowieso niet, er waren ook maar twee trucks om de boel aan- en af te voeren.Mercedes-Benz NG.

American Trip van S. Traber & Töchter.

Stork (niet te verwarren met het Nederlandse Stork, maar uit Soest (niet te verwarren met het Nederlandse Soest)) schiettent.Landwermann dolly, behorende bij de botsauto’s.Mercedes-Benz Actros MP1.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *