4×4 Beach bij Katwijk aan Zee


Het laatste weekend van april, vlak voor het strandseizoen van start gaat, wordt in Katwijk ieder jaar een offroad-evenement georganiseerd. Eerst in het dorp zelf, op die plaats is nu een woonwijk gebouwd. Omdat door de tuintjes raggen voor niemand leuk is, is het evenement daarom verplaatst naar het strand. Vooral bij de deelnemende Dakar voertuigen levert dat Lac Rose-achtige plaatjes op.

Eigenlijk zijn er drie soorten voertuigen bij dit evenement. De Dakar-GINAFs, die met 120 kilometer per uur langs de branding raasden, de twee Iveco’s van pk die kinderen rondrijden en, het overgrote deel, mensen die voor 25 euro de hele dag met hun terreinwagen in het zand mogen spelen.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *