Bribus Keukens gaat voor duurzaamheid met 9 Volvo FL-trucks

Keukenfabrikant Bribus B.V. uit Dinxperlo heeft onlangs negen Volvo FL280 bakwagens aangeschaft. Bribus Keukens investeert hiermee bewust in duurzaamheid. De trucks werden geleverd door Volvo Trucks-dealer Paashuis Bedrijfwagens uit Doetinchem.
Volvo FL 3rd gen
Alle Volvo FL 4×2 bakwagens hebben een D8K-motor die 280 pk levert en een koppel heeft van 1.050 Nm. De Volvo Trucks Euro-6 motoren dragen bij aan een schoner transport en een lagere belasting van het milieu. Het vermogen en het brandstofverbruik zijn vergelijkbaar met de Euro 5-modellen, echter is de uitstoot van deeltjes gehalveerd en de emissie van stikstofoxide met bijna 80% verlaagd.
Volvo FL 3rd gen
Bernhard ten Brinke, eigenaar van Bribus Keukens geeft aan dat ze bewust gekozen hebben voor de Volvo FL-trucks: “We hebben sinds 2007 een gelijkwaardige Volvo-truck in gebruik waardoor de keuze vrij snel was gemaakt. De FL bevalt prima en is ideaal voor het werk wat wij er mee doen. Daarnaast is de truck compact en makkelijk te manoeuvreren door de kleine draaicirkel en de geautomatiseerde I-Sync-versnellingsbak vergemakkelijkt het rijden in de stad. De lage instap en de extra zijruit in het portier aan de passagierzijde zorgen er voor dat de chauffeur extra veel zicht rondom heeft wat de veiligheid bevordert. En omdat onze service betekent dat wij direct af fabriek leveren op locatie bij de klant zelf moeten onze chauffeurs op iedere locatie kunnen komen om de keukens af te kunnen leveren voor plaatsing.”
Volvo FL 3rd gen
Professioneel advies en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij zowel Bribus Keukens als Paashuis Bedrijfswagens. “Volvo Trucks sluit als merk naadloos aan bij de identiteit van Bribus Keukens. Wij leveren kwaliteit af en geven onze klanten persoonlijke aandacht van begin tot eind. Paashuis doet dit op een gelijkwaardige manier, waardoor ze ons versterken. En wij onderstrepen met de keuze voor Volvo Trucks en de duurzame Euro 6-motoren onze mileuvriendelijke bedrijfsvoering.”
Volvo FL 3rd gen
Achtergrond Bribus Keukens
Al meer dan 80 jaar is Bribus B.V. een bekende keukenfabrikant voor de zakelijke markt. Dit familiebedrijf produceert en levert hoogwaardige en duurzame inbouw- en projectkeukens. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, ruime keuze en eigentijdse keukenontwerpen.
Volvo FL 3rd gen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *