Levens van een Javaanse jongen


Op het foodtruckfestival Big Taste, wat op dit moment in Leeuwarden aan de gang is, staat deze Mercedes-Benz Düsseldorfer van waaruit Indonesische gerechten geserveerd worden. Zelf vond ik de saté babi erg lekker.

Doordat alle beschrifting van de vorige eigenaar er nog op staat was het een koud kunstje de geschiedenis van deze auto te zoeken. De L608D had een Schlingmann opbouw en was gestationeerd op post Lohne van Feuerwehr Wietmarschen. Zijn kenteken in Duitsland was NOH-AV65. Hij is in 1983 gebouwd en heeft tot 2008 bij de brandweer dienst gedaan. Met dank aan Dirk Jobing voor de foto!

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *