DAF CF met Veldhuizen wide-spread voor Bron


DAF CF Euro 6
De construction-versie van de DAF CF Euro 6 zien we maar zelden, ook in de bouw en zelfs bij de ombouwen door GINAF wordt vaak de reguliere CF als basis gebruikt. Veldhuizen had een tweetal CF Constructions meegenomen naar de TKD, waaronder deze voor Bron.
DAF CF Euro 6
De CF is voorzien van een Gijsbertsen kipper. De bijbehorende RAF aanhangwagen, waar ook een Gijsbertsen kipper op gebouwd is, was helaas niet op de TKD te zien, foto’s van het hele span staan wel op de facebookpagina van Rondaan.
DAF CF Euro 6
De 6×4 truck is uitgerust met een 460 pk sterke Paccar motor. De vooras is gekeurd op 10.000 kg, de achterassen mogen met dank aan de door Veldhuizen gemaakte wide-spread opstelling ieder 11.500 kilo dragen, waarmee het GVW op 33 ton komt. Een CF Construction met deze WSG ombouw kun je voor €105.000,- bestellen bij Veldhuizen.
DAF CF Euro 6

DAF CF Euro 6

DAF CF Euro 6

DAF CF Euro 6

DAF CF Euro 6

DAF CF Euro 6

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *