De levens van de BJ-LJ-32

Op de RAI van 2000 stond deze Scania 114 te pronken op de BedrijfswaganRAI in Amsterdam. Niet lang daarna ging hij naar De Vries uit Hallum, waar het zo druk was, dat hij eerst nog een tijd in de kleuren die Scania die RAI gebruikte bleef rijden.

Na een tijdje kwam hij toch in de De Vries kleuren te staan, de 15 jaar daarna heb ik de truck met diverse trailers op de foto gekregen. Waarschijnlijk heb ik de truck ook regelmatig geladen en gelost, direct toen ik van school kwam heb ik twee jaar bij toast- en beschuitfabriek Van der Meulen in Hallum gewerkt op de afdeling logistiek, De Vries was en is huisvervoerder van dat bedrijf.


9 oktober 2015 is de truck geëxporteerd, voor foto’s van deze truck uit het buitenland houd ik me natuurlijk van harte aanbevolen. Om niet in mineur te eindigen nog een foto van Marco Havers van de truck op de RAI.

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

One Response

  1. Mylan 27 juni 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *