De levens van de BN-BD-19

GINAF X4241-S
Begin deze maand (juni 2016) kreeg ik de Ginaf X4241-S met kenteken BN-BD-19 op de foto. Dit plaatje stond nog maar net online, of ik had al mail van Miko Bremer. Hij wist te melden dat de truck in mei 2009 compleet met chauffeur door Van der Wiel over was genomen van Huisman Transport uit Nijeveen. Ter illustratie stuurde hij ook nog de voorpagina van de folder van Roelofs kipperbouw, waar de truck in zijn eerste uitvoering op staat, mee. Miko, bedankt!
GINAF X4241-S

Update 2020: hij is verhuisd naar Suriname, waar hij terug gebouwd is naar DAF CF

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

One Response

  1. Bram 19 juni 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *