Iveco Eurocargo-evolutie bij Anne van Kammen

Onlangs had ik al eens een blogpost over de diverse generaties Renault Magnum bij Selietrans. Maar er zijn natuurlijk meer bedrijven die merkentrouw zijn, en generatie na generatie hetzelfde model truck kopen. Neem nu bijvoorbeeld autoschadebedrijf Anne van Kammen uit Surhuisterveen. Iedere keer als ik bij dat bedrijf langs rijdt zet ik plichtsgetrouw één of twee Iveco Eurocargo’s op de foto. Na 20 jaar foto’s maken levert dat een leuk rijtje op als je die in chronologische volgorde onder elkaar zet.
Iveco Eurocargo
Iveco Eurocargo
Iveco Eurocargo
In die 20 jaar is er overigens één ding waar ik wel heel blij mee ben dat is veranderd: ik kan nu gewoon met de auto naar Surhuisterveen! Wat een rot-eind fietsen was dat altijd…

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *