Erwin Kleinnagelvoort wint Go and Stop Nürburgring 2016

Zojuist is Erwin Kleinnagelvoort de winnaar van de Go and Stop geworden. Een spelletje dat hij aardig in de vingers heeft, in 2013 won hij ook al, in 2014 werd hij derde. De tweede plaats was voor David Jenkins, derde werd Jan van Holland met zijn legendarische ‘Ome Wout’. Rody Smit viel in de ‘verliezersfinale’ net buiten het podium. John Powell viel vooral op door tot twee keer toe verkeerd te rijden, wat op zich best knap is op een lang recht stuk. Cees Zandbergen kreeg de paaltjes het verste weg gestoot, maar daar gaat het spel (helaas) niet op.


Lastig bepalen, maar doordat Erwin eerder was en Jenkins meer pionnen omtikte was Kleinnagelvoort de winnaar.

Filmpjes van de andere runs verschijnen later op mijn youtubekanaal.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *