Oldtimer Truckshow Stroe 2016

Op 9 juli 2016 werd in Stroe door de Oldtimer Contactgroep Veluwe een Oldtimer Truckshow georganiseerd. Nu bezoek ik heel wat evenementen, maar deze hoort absoluut bij de toppers van de afgelopen jaren. Wat een prachtige voertuigen, wat een heerlijke sfeer en wat waren er ontzettend veel fijne mensen aanwezig. Het voert te ver om de honderden deelnemers allemaal in deze blog te posten (daar is op truckfan.nl gelukkig wel plek voor), maar een min of meer willekeurige selectie kan gelukkig wel. Zoals altijd kun je op een foto klikken als je meer over dat voertuig wilt weten.


Het schijnt dat dit evenement in 2021 weer georganiseerd zal worden, ik zet het alvast in de agenda, want wat was dit ontzettend mooi. Er volgen nog een aantal blogs over individuele aanwezige voertuigen, plus een paar overzichten per merk, kom dus vooral later nog eens terug.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *