Chinese truck bij het Drentse oud ijzer

Sinotruck Howo A7
Mattijs Gritter maakte bijgaande foto’s van een Howo A7 op een wel heel bijzondere locatie: de Hoogeveense Metaal Recycling. Niet iedereen is even gek op Chinese trucks, maar om een nieuwe truck bij het oud ijzer te doen is wel heel overdreven. Deze zal vast niet in de oven van Tata belanden, wat de plannen er wel mee zijn? Ik heb geen idee.
Sinotruck Howo A7
Howo is een merk van Sinotruck, wat op haar beurt weer een merk van CNHTC (China National Heavy Duty Truck Group Co) is. De cabine is duidelijk gebaseerd op de Volvo FH waar CNHTC van 2003 tot en met 2009 een joint venture had. Niet gejat, maar copypasten met toestemming dus.Sinotruck Howo A7

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *