2x MAN TGS voor Bakker

Vandaag zijn er door de MAN Dealer van het jaar, Wierda Bedrijfswagens B.V., 2 nieuwe MAN TGS 18.360 BLS Efficiëntline trekkers afgeleverd aan Bakker Transport & Warehousing B.V.
MAN TGS 2nd gen
De 360 pk trekkers zijn klaargemaakt in de nieuwe vestiging van Wierda Bedrijfswagens aan de Mars 22 in Heerenveen, op slechts een dikke kilometer afstand van Bakker Transport & Warehousing. Af fabriek zijn de trekkers met TGS LX cabine al voorzien van de nieuwste veiligheidssystemen, zoals EBA en LGS. Het schakelen wordt gedaan door de efficiënte Tipmatic versnellingsbak. Wierda heeft daarnaast zelf de klantspecifieke wensen ingevuld.

Bakker gaat de beide trekkers inzetten voor zowel winkeldistributie als groupage binnen de Benelux. Er worden dan droog-, koel- en diepvries producten mee vervoerd. Door de korte wielbasis en de smalle cabine is deze trekker uitermate geschikt voor deze werkzaamheden.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *