De levens van de BZ-PB-36


Toen Michel Kramer zijn Scania R730 met verlengde cabine op de weg kwam, deed hij heel wat stof opwaaien. In 2012 won hij zelfs de titel ‘Mooiste truck van Nederland’. Hij heeft er niet heel lang plezier van gehad, de truck is vrij rap op export gegaan. Tja, als je een goed bod krijgt, waarom niet? Het kenteken is nu niet meer BZ-PB-36, maar LARÖDS. De huidige eigenaar is het Zweedse Laröd Akeri. Op het Truckstar Festival en Nog Harder Lopik 2016 was hij er weer bij.


Update 2018: de truck is in Zweden gekanteld. De nieuwe Duitse eigenaar heeft de truck volledig gerestaureerd en overgespoten.
Scania R730
Scania R730
Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

2 Comments

  1. Giel 23 december 2016 Reply
  2. Marcel 23 februari 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *