De levens van de BH-FN-26


De Scania T143 met kenteken BH-FN-26 heb ik een paar keer op de foto gekregen in de kleuren van Van Leeuwen uit Katwijk. Op het Truckstar Festival 2016 stond hij ook, maar nu van een Duitse hobbyist. Het kenteken is inmiddels WT-E143 geworden.

Ongetwijfeld had hij vóór hij naar Katwijk verhuisde ook een prachtig leven, als iemand meer weet, de reacties staan wijd open. (Het allermooist zijn de reacties op de blogpost zelf, in tegenstelling tot die op sociale media blijven die er altijd aan gekoppeld, zodat we het ook in de toekomst gemakkelijk terug kunnen vinden)

Edit 10-8-2016 12:19: van BIGtruck collega Niels van Duijvenboden kreeg ik twee foto’s van toen de truck net aan was gekomen bij Van Leeuwen, nog vóór hij gespoten werd. Hij weet helaas niet wie de vorige eigenaar was, maar wie weet herkent iemand de kleuren?

Update: in week 31 2022 kondigde Tekno een model van deze truck aan:

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

5 Comments

  1. raymond 10 augustus 2016 Reply
    • Alex Miedema 10 augustus 2016 Reply
  2. Marco 11 augustus 2016 Reply
    • Frank 10 augustus 2018 Reply
  3. Henk 13 augustus 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *