Actros Roadstars voor Reinder Bron


Mercedes-Benz Actros MP4
Afgelopen vrijdag heeft Bauke Wijbenga van Wensink Heerenveen deze prachtige Mercedes Benz Actros 1958 LS afgeleverd aan Reinder Bron te Siegerswoude. Deze 580 pk sterke Actros is uitgevoerd in de speciale Roadstars edition en is een rasechte volbloed die voorzien is van heel veel gemak en comfort. Reinder rijdt hiermee in een unieke Actros en de enige Roadstars in Friesland. Team Wensink wenst hem en natuurlijk zijn familie veel goede en veilige kilometers toe, iets waar ik me persoonlijk graag bij aansluit
Mercedes-Benz Actros MP4
Bron is een trouwe Mercedes-rijder, in het kader van ‘generations’, ook nog twee foto’s van voorgangers.
Mercedes-Benz Actros MP3

Mercedes-Benz SK 94

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *