De levens van de 07-61-FB


Mack DM
Een opvallende truck in oldtimerland is de Mack DM van Wagenborg Nedlift met kenteken 07-61-FB. Deze truck was één van de laatste door Floor geleverde Macks, hij werd in 1975 geleverd aan Mammoet in Saudi-Arabië. In de jaren ’80 is de truck terug gekomen naar Nederland, waar de cabine werd verbreed. In de tussentijd had Van Wezel zijn bedrijf terug gekocht van Mammoet, jaren later ging het echter op in Wagenborg Nedlift.
Mack DM
Een groot deel van het transport van Wagenborg is verkocht aan Lubbers, maar voor zover ik weet behoort deze truck nog tot de eigen collectie.

Mack DM

Mack DM

Mack DM

Mack DM

Aanvuling 2018: huidige eigenaar is Mike van Benthem.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *