De oogst van 20 augustus 2016 (incl. Spaansen familiemuseum)

Gisteren werd in de voormalige gemeente Niedorp, sinds 2012 onderdeel van Hollands Kroon, het evenement ‘Nazomeren in Niedorp‘ gehouden. De foto’s die ik bij Arie Spaansen en het legermuseum “Collectie ’39-’45” maakte kun je elders op de blog vinden, hier is plaats voor de vele bijvangst van de dag.
Volvo N86

DAF CF Euro 6

Scania R450

Citro Berlingo

Scania 114

onbekend eigenbouw

KIA K2700

DAF 1900

Volvo FL7

Iveco Stralis

Scania 93

Scania meerdere

Scania T124

DAF N2800

Iveco Daily

Volvo FMX 2nd gen

Scania R490

Mercedes-Benz Actros MP4

Mercedes-Benz Actros MP3

MAN TGS 1st gen

FTF meerdere

Mercedes-Benz O302


onbekend meerdere (diverse merken)

onbekend meerdere (diverse merken)

Hapert aanhangwagen

VW Crafter

VW Transporter T5

Ligthart oplegger

Rojo oplegger

FTF F-8.8.30DS

MAN meerdere
Eén museumbezoek wil ik wel in deze blog laten zien, dat is het Spaansen familiemuseum. Dat had gisteren en vandaag in verband met het nazomeren open deur, terwijl het normaal alleen voor groepen geopend is. Ik heb gastvrouw Ada van der Wal-Spaansen beloofd zeker terug te komen. Dan komt er een eigen uitgebreidere blogpost over dit museum.

MAN onbekend/overig

International overig/onbekend

Magirus Deutz Eckhauber 3rd gen

Tatra T148

Bedford TK

REO M-truck

Volvo onbekend/overig

Hanomag-Henschel onbekend/overig

onbekend meerdere (diverse merken)

FTF model
Wil je die dag ook mee naar het Spaansen museum (en die dag nog een paar truckmusea bezoeken)? Ik heb een facebook-groep opgericht voor museumbezoekers, om samen groepen te vormen voor musea-bezoeken, met name die normaal niet voor individuen geopend zijn. Zit je niet op facebook maar wil je toch graag mee, laat dan even een reactie achter op de blog via het reactieveld hier onder, dan houd ik je op de hoogte van de datum en dergelijke.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *