De jassen van de BJ-DN-37

DAF 95
De Vlas uit Harlingen was één van de eerste bedrijven die een DAF met Super Space Cab kocht, toen deze nieuwe cabinevariant van de DAF 95 in 1994 uit kwam. Deze stond de eerste jaren nog in de gele demokleur, maar kreeg later de eigen kleuren van De Vlas. In tegenstelling tot het meeste materieel van De Vlas stond deze truck niet in Harlingen gestationeerd, maar was hij vaak in regio Jelsum/Cornjum te vinden in de weekenden.
DAF 95
Tegenwoordig kijken we niet meer raar op van een truck met zo’n grote cabine, maar halverwege de jaren ’90 was dit een vrij unieke truck. Sowieso zijn er nooit veel gebouwd van de 95 Super Space Cab, een paar jaar na introductie kwam de 95XF al op de markt. Met dank aan Hans Kramer voor de tip en foto’s!
DAF 95

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

3 Comments

  1. JJk 22 augustus 2016 Reply
    • Alex Miedema 22 augustus 2016 Reply
  2. JJk 22 augustus 2016 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *