Lubbers rust yards uit met magnetische beschermhoeken

De Lubbers Logistics Group heeft haar opslagterreinen en magazijnen in binnen- en buitenland onlangs voorzien van reflecterende, magnetische beschermhoeken. De toonaangevende transporteur in de gas- en olieboor industrie maakt hiermee een stap in het beperken van het risico op bedrijfsongevallen. De kunststof beschermhoeken zijn voorzien van een krachtige magneet en blijven daardoor altijd stevig op hun plek zitten.
DAF XF105
André Mulder, Group Director Sales & Marketing van Lubbers Logistics Group, is blij met de aanschaf van de beschermhoeken voor de yards: “De beschermhoek voorkomt beschadigingen aan producten en materieel en zorgt er tevens voor dat voorbijgangers en onze chauffeurs zich niet verwonden. Markering en bescherming zijn wettelijk verplicht en ook wij willen natuurlijk aan de moderne veiligheidsvoorschriften voldoen om een veilige werkomgeving te kunnen bieden aan onze medewerkers.”

Bedrijfsongevallen
Elk jaar komen bij de Arbeidsinspectie veelvuldig meldingen binnen van bedrijfsongevallen in de buurt van uitstekende onderdelen. “Bedrijven die hier slordig mee omspringen, brengen niet alleen hun werknemers, maar ook andere omstanders in gevaar”, aldus directeur Chris Lindenberg van MagProtect, de leverancier van de hoeken.
Over Lubbers Logistics Group
De Lubbers Logistics Group biedt uiteenlopende vervoersmogelijkheden, van standaard opleggers tot opleggers geschikt voor exceptioneel vervoer.
Het bedrijfsnetwerk van Lubbers bestaat uit 13 Europese vestigingen op belangrijke locaties voor de olie- en gasindustrie: Verenigd Koninkrijk, Nederland, Denemarken, Duitsland, Italië, Roemenië en Polen. Daarnaast heeft het transportbedrijf allianties in Noorwegen en Turkije (Istanbul). De hoofdkantoren bevinden zich in Newcastle (Verenigd Koninkrijk) en in Schoonebeek (Nederland).

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *