Harlinger open deuren


Piaggio Porter
Op 10 september werd in het kader van monumentendag ‘Harlinger open deuren’ georganiseerd. 15 monumenten en 7 locaties van de gemeente Harlingen konden bezocht worden. Het enige wat mij echt boeide was de gezamenlijke open dag van de gemeentewerken en brandweer, die onder hetzelfde dak gevestigd zijn. Het was niet HEEL interessant een vrij lage opkomst ook. Maar goed, ik heb ongestoord de minitruckjes van de gemeente op de foto kunnen zetten dus ik ben al lang blij.


Iveco Daily

Schmidt Swingo

Piaggio Porter

Daihatsu Hijet

VW Transporter T5

Iveco Daily

Peugeot Expert

Peugeot Partner

VW Crafter 1st gen

MAN TGS 1st gen

Titan Jelsum aanhangwagen

Dino S 850 KL

VW Polo

Volvo FE 1st gen

Mercedes-Benz Econic

Iveco Daily

MAN TGM 2nd gen

VW Golf

onbekend meerdere (diverse merken)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *