Driedubbel feest bij Bakker Heerenveen


Afgelopen zaterdag, 1 oktober 2016, was het groot feest bij Bakker in Heerenveen. Het bedrijf bestond niet alleen 25 jaar er werden ook twee nieuwe DAF CF’s afgeleverd. Maar het belangrijkste was nog wel de opening van de nieuwe loods met parkeerterein en tankstation voor de trucks. Nu had ik daar zelf naar toe kunnen gaan, maar het is natuurlijk veel mooier om zoiets door de ogen van het trotse personeel te zien. Dat is mogelijk gemaakt door Wilbert Dijkstra, hij filmde en fotografeerde niet alleen zelf een heleboel, hij zamelde ook beeldmateriaal in bij enkele collega’s en stuurde die naar mij toe. Willem Hummel, Rene Tiehuis, Pasquinel de Vos, Niels van Rossum, Luc de Jong, Fokko Buursema en vooral Wilbert Dijkstra zelf, heel erg bedankt voor deze mooie inkijk in jullie wereld! Ik laat deze beelden verder voor zich spreken.No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *