DAF XF voor Verkeersschool Berend Knol

Afgelopen vrijdag heeft Bedrijfswagen Service Friesland een nieuwe DAF XF 440 afgeleverd aan verkeersschool Berend Knol in Leeuwarden.
DAF XF Euro 6
Verkeersschool Berend Knol B.V. is in de ruim 35 jaar van haar bestaan uitgegroeid van een eenvoudige plaatselijke verkeersschool tot een volwaardig en toonaangevend opleidingsinstituut voor onder andere personenauto, motor, vrachtauto en autobus.
DAF XF Euro 6
De DAF XF 440 FA beschikt o.a. over de krachtige, stille en zuinige MX 11 motor. Bedrijfswagen Service Friesland heeft in overleg met de rijschool diverse aanpassingen gedaan omdat tot dit prachtige resultaat te komen. Zo is de spiegel lay-out dubbele bediening, en is het motor management aangepast. Met deze aanpassingen is het mogelijk om met een automatische schakelende versnellingsbak ook met de hand te schakelen. Ook beschikt deze DAF over de meest uiteenlopende veiligheidsopties, zoals Lane departure Warning, Adaptive Cruise Control, AEBS, Predictive Cruise Control, Silent modes (Minder dan 72 decibel, quiet certificaat). IJntema Carrosseriebouw heeft de laadbak en zij-afscherming gebouwd, mede door de zijafscherming is deze DAF ook geschikt als LZV voertuig.
DAF XF Euro 6
Verkeersschool Berend Knol en Bedrijfswagen Service Friesland vinden elkaar al jaren lang, dit is al van jaren terug in de Cosmo en zelfs de Dieselmotorenbedrijf-tijd. Niet alleen met een nieuwe DAF truck, maar ook wat betreft de oh zo belangrijke opleidingen voor de vrachtwagen chauffeurs! Bedrijfswagen Service Friesland en Verkeersschool Berend Knol vinden hierin in beide een plezierige samenwerking.
DAF 95

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *