Jonker&Schut kiest voor Kässbohrer

Wie is er niet bekend met de opvallende kleuren waaruit het wagenpark van Jonker&Schut bestaat. De prachtige combinaties in golvend rood, wit en blauw zijn alom bekend op de Nederlandse snelwegen en zelfs voor verzamelaars een gewild object in hun 1:50 modellen verzameling. Met de levering van 2 stuks SGH.AVH containerchassis, geschikt voor vervoer van 45” containers, mag Kässbohrer Nederland dan ook vanaf heden – en met grote trots- deel uitmaken van dit prestigieuze wagenpark.
DAF XF Euro 6
De containerchassis voldoen volledig aan de hoge kwaliteitseisen die Jonker&Schut stelt. Alle posities twistlocks zijn aanwezig, volledig geconserveerd in de huiskleur -met een 10 jaar garantie op roestperforatie- en uiteraard mochten ook de aluminium velgen niet ontbreken om het geheel af te maken. Naast de containerchassis’ heeft Jonker&Schut ook geïnvesteerd in een nieuwe trekkers en eigen 45” containers, welke samen voornamelijk als vaste combinaties gaat rijden. De keuze hiertoe is gekomen omdat containers uitwisselbaar zijn, multimodaal te gebruiken en sterker uitgevoerd om alle soorten en maten palletgoederen te kunnen vervoeren.
DAF XF Euro 6

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *