Den Oudsten Alliance – FriBus

Den Oudsten Alliance
Toen we afgelopen op een zondag in oktober 2016 in Mayen waren om daar de Lukasmarkt te bezoeken, deed ik richting de parkeerplaats eerst even een rondje over het plaatselijke industrieterrein met de test-Fiat Fullback. Mijn vriendin dacht dat ze een truckdealer zag en stuurde me een doodlopende straat in. Een dealer was er niet, maar aan de andere kant van de weg was ik blij verrast. Bij busbedrijf Dott Reisen stond zomaar een Den Oudsten Alliance op het erf! Een onverwachte ontmoeting, mooi te zien dat deze in Nederland vrijwel uitgestorven bus in Duitsland nog gewoon dienst doet. Nadat we de auto geparkeerd hadden wachtten we op de pendelbus naar de markt… Jullie kunnen mijn blijdschap (en het verbaasde gezicht van de buschauffeur…) begrijpen toen de Alliance in de mooie FriBus kleuren voorgereden kwam!
Den Oudsten AllianceDen Oudsten AllianceDen Oudsten AllianceDen Oudsten AllianceDen Oudsten Alliance
Ook op de terugweg mochten we weer met de Den Oudsten mee.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *