[video] Baja Borger in beeld


Suzuki Samurai
Gisteren en vandaag was de Baja Borger, een ronde in het NK offroad, door de prachtige omgeving rond Borger. Het evenement is op het moment dat ik deze blogpost maak nog in volle gang dus van uitslagen heb ik geen idee, dit zijn puur een aantal mooie plaatjes, aangevuld met enkele filmpjes.

Er wordt in 4 klassen gereden, NL-T1, NL-T2, SideBySide en de Specials. Een erg spectaculaire klasse om te zien. Dat vond de inheemse bevolking van Drenthe ook, die massaal uit de bossen kwamen gestroomd om alles van zo dicht bij mogelijk te bekijken.


Suzuki Vitara

Bremach Extreme

Bowler Wildcat

Bowler Wildcat
Al mijn foto’s van dit evenement (inclusief mogelijkheid tot nabestellen) kun je hier vinden. De foto’s van Hanna Laun, die op dit evenement haar debuut als geaccrediteerd autosportfotograaf maakte, staan in een eigen blogpost.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *