De Rooy Autoschade versterkt het netwerk van MAX-Repair

De Rooy Autoschade in Bergschenhoek is per 1 november 2016 toegetreden tot het landelijke schadeherstelnetwerk van MAX-Repair , dat maakte beide directies vandaag bekend. Hiermee versterkt MAX-Repair haar positie in de regio Rijnmond – Rotterdam, naast de MAX-Repair werkplaatsen die reeds in deze regio actief zijn.

Henri de Rooij, directeur/eigenaar van de Rooy Autoschade, : “ Wij volgen al enige tijd het landelijke initiatief van MAX-Repair en zijn blij dat wij met ons bedrijf nu deel uit kunnen uitmaken van dit schadeherstel netwerk dat zich specifiek richt op schadeherstel van trucks, trailers en zwaar werkmaterieel. Ook wij zien dat schadeherstel voor zwaar vervoer steeds complexer wordt en vraagt om intensieve samenwerking tussen professionele partijen. Onze schadeherstel werkplaats in Bergschenhoek heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een one-stop-shopping schadeherstel bedrijf in de regio Rotterdam. Een werkplaats met equipment die prima past binnen de filosofie en aanpak van MAX-Repair. Naast het regulier schadeherstel van trucks, zijn wij ook uitstekend in staat complexe schades te herstellen, o.a. omdat wij beschikken over een unieke richtbank van het Amerikaanse merk Chief. Chassis meetrapporten ten behoeve van de klant of de expert zijn voor onze locatie in Bergschenhoek dan ook geen enkel probleem”.

De Rooy Autoschade heeft een rijke historie: ruim 45 jaar geleden in 1971, ging oprichter Marinus de Rooij van start met een eigen garagebedrijf dat in 1982 verhuisde naar een ruimer pand aan de Warmoeziersweg in Bergschenhoek. Daar werd toen ook een start gemaakt met een schadeherstel werkplaats. Deze locatie groeide al snel uit haar jasje en in 1998 verhuisde de garage naar een nieuw pand van 4500m2 aan de overkant van de weg, waar zoon Richard de leiding op zich nam. Het bestaande pand werd toen compleet omgebouwd tot een schadeherstelbedrijf, waarna onder leiding van zoon Henri deze locatie is uitgebouwd tot een geavanceerd schadeherstel bedrijf voor zowel personenwagens als bedrijfswagens. Op 1 november 2016 trad men toe tot het landelijke schadeherstel netwerk van MAX-Repair.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *