Gezocht: foto’s laatste Rivella truck

W.R. Nijholt stuurde me de volgende oproep, wie kan hem helpen? Eventuele reacties mogen naar aamiedema@gmail.com, dan stuur ik ze door.
DAF 2000
Ik heb een vraag aan u ik hoop dat u mij misschien verder kan helpen ik ben al een geruime tijd op zoek naar Foto’s van de laatste rivella vrachtwagen van wolvega het volgen informatie heb ik voor u de volgende gegevens het DAF 2000 du met een heiwo opbouw de auto heeft dienst gedaan bij de frisdranken fabriek in Wolvega tot 1979 toen is de auto naar Leeuwarden gegaan bij ccf het archief van Friesland campina kan mij niet verder helpen dus ik hoop dat u of een collega mijn kan helpen want mijn vader heeft er gewerkt en hij is overleden en ik zou graag een miniatuur er van maken voor mijn zelf en de foto’s bewaren voor mij zelf ik heb 1 foto Dan is de auto aan het lossen bij de ccf te Leeuwarden maar ik kan het niet goed zien ik hoop dat u mij verder kan helpen ik wil alvast bedanken wat u voor mij doet met belangstellen zie u antwoord tegemoet bedankt voor belangstelling en met vriendelijke groeten.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *