Barbatruck: nieuw netwerk voor truckherstel

Truckherstellers slaan de handen ineen in nieuw netwerk voor truckherstel.

Truckschadeherstel is niet nieuw. Invulling van truckschadeherstel kan wel anders. Daarom kwam vanuit verschillende marktpartijen de vraag voor een nieuw maar vooral vernieuwend netwerk.

Een aantal Truckschadeherstelbedrijven heeft de handen ineengeslagen voor de oprichting van het nieuwe netwerk Barbatruck. Binnen dit netwerk zijn diverse specialismen vertegenwoordigd, zodat elke vraag van elke opdrachtgever binnen het netwerk opgelost kan worden. Ook kan het netwerk als groep grotere opdrachten van landelijke opdrachtgevers aan, zoals bijvoorbeeld het omspuiten van een compleet wagenpark. De Barbatruckbedrijven kunnen dit gezamenlijk organiseren. Door een goede en snelle onderlinge communicatie is Barbatruck in staat de inzet van vervangend vervoer op maat, in deze branche een belangrijk punt, flexibel te regelen, zodat de opdrachtgever niet stil hoeft te staan. Stilstand kost immers geld. Fuso CanterAutoschade Herstel Groep vervult de faciliterende rol op het gebied van sales en marketing, netwerkbeheer, automatisering en centrale schadeafwikkeling.

Volgens coöperatievoorzitter Luinstra gaat Barbatruck zich richten op fleetowners,
verzekeringsmaatschappijen, ZZP-ers, transporteurs en de merkdealer. “De marktbehoeftes zijn nu eenmaal anders dan voorheen. Met Barbatruck zijn we in staat om service op maat te bieden. Elke opdrachtgever is uniek en kan bijzondere wensen hebben omtrent de service die geleverd moet worden. Over tal van zaken als haal- en brengservice, vervangend vervoer op maat en centrale schadeafhandeling kunnen daarom afspraken op maat worden gerealiseerd. Ook de website van Barbatruck speelt hierop in: deze is zeer anders en vernieuwend en specifiek gericht op elke klant.”

Schadeherstelbedrijf Kooiker (Zwolle) van Luinstra is één van de acht leden. De andere zijn: Bronk (Beusichem), Castricum (Winkel), Glasbeek (Waddinxveen), Mooij (Opmeer), Mourits (Bedum), Munckhof (Horst) en Truckherstel Naaldwijk.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *