[video] gefaal met een puincontainer

Een filmpje uit 2012 (door John Brass op youtube geplaatst) dook ineens op facebook op, waarin behoorlijk gefaald wordt. Ik hoop heel hard dat het de chauffeur zijn eerste dag met deze truck was, maar acht de kans dat het zijn laatste was iets groter.

Een kleine toelichting van Eric van der Molen, voor de mensen die niet helemaal door hebben wat er hier gebeurt: “Een prutser eerste klas is het! Dat wat hij doet heb ik in de 15 jaar dat ik met multilift heb gewerkt niet voor elkaar gekregen..

Het is overigens wel geheel z’n eigen schuld.. Lekker je mast steil omhoog houden joh!

En dan laat hij hem uiteindelijk ver genoeg zakken, staat de bak naast de rol… Tja.. dan raak je hem kwijt he…

One Response

  1. Henk 29 november 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *