Berdex in China: DongFeng met Xin Bai Qin opbouw

DongFeng onbekend/overigRené Kuunders van Berdex stuurde mij een aantal foto’s van een DongFeng truck met Xin Bai Qin veevervoeropbouw. Erg apart om deze combinatie van voor ons bijzondere en herkenbare elementen bij elkaar te zien.DongFeng onbekend/overigRené Kuunders: “Berdex en Xin Bai Qin hebben een samenwerking op het gebied van productie voor veewagens voor de Chinese markt. De ontwikkeling vindt plaats bij Berdex in Wanroij, waarbij zij met betrekking tot de Chinese wet- en regelgeving en klantwensen ondersteund worden door de engineers van Xin Bai Qin. De productie vind plaats in Shanghai waarbij Berdex Xin Bai Qin ondersteund met het ontwerpen van productiemallen en technologie.” DongFeng onbekend/overigDongFeng onbekend/overigDongFeng onbekend/overigDongFeng onbekend/overigDongFeng onbekend/overig

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *