Steckemetz in Egypte: neusjes

Frank Steckemetz stuurde me een flink aantal foto’s vanuit Egypte, die in meerdere delen de revue zullen passeren hier op de blog. In dit deel: de neusjes. Je zult je vast afvragen waarom er zo veel Magirussen in Egypte rondrijden: mis, dat zijn geen Magirussen. El Nasr heeft ze in licentie gebouwd, plaatselijk fabrikaat dus, met hier en daar een aanpassing. Nissan Diesel onbekend/overigNissan Diesel onbekend/overigEl Nasr onbekend/overigEl Nasr onbekend/overigScania onbekend/overigEl Nasr onbekend/overigFreightliner onbekend/overigEl Nasr onbekend/overigEl Nasr onbekend/overigEl Nasr onbekend/overigEl Nasr onbekend/overigEl Nasr onbekend/overigEl Nasr onbekend/overigEl Nasr onbekend/overigScania L111El Nasr onbekend/overigEl Nasr onbekend/overigmack CX (Vision)Bedford TJEl Nasr onbekend/overigEl Nasr onbekend/overigEl Nasr onbekend/overig

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *