De levens van de BN-VZ-66

Scania 141In 2008 zette Hans Kramer de Scania 141 met kenteken BN-VZ-66 in de kleuren van Anton Timmerman op de foto. In 2016 wederom, toen stond hij in de kleuren van Fleurs van den Eijkel. Scania 141
Jullie weten het, dit verhaal is niet compleet. Normaal gesproken duik ik dan uren, of zelfs dagen in de historie van zo’n truck. Dat heb ik momenteel helaas niet aan tijd, daarom doe ik het dit keer anders. Van een aantal van mijn lezers weet ik zeker dat ze meer over deze truck weten. Die mensen wil ik dan ook van harte oproepen dit verhaal aan te vullen via het reactieveld onderaan deze pagina (en dus niet via de sociale media, dat vind nooit iemand meer terug, helaas.) Hopelijk maken we er samen wat moois van!

NET ZO INTERESSANT

3 Comments

  1. Jeffrey Breijer 3 december 2019 Reply
  2. Jayden 22 februari 2020 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *