Twahier in Guyana

ERF E10Twahier Rostamkhan kennen we van zijn prachtige foto’s vanuit Suriname. Vorig jaar (ja ik loop wat achter…) rond deze tijd was hij echter op vakantie, in deze blog een aantal van zijn mooiste foto’s. Leyland-DAF 60Heel recentelijk was ik ook in Guyana op vakantie. Dat is de westelijke buurland van Suriname. Ook daar krioelt het van de DAF’s, alleen is 99% van de DAF’s daar uit Engeland afkomstig, vandaar dat je daar dus meer RHD trucks hebt.Verder zijn er daar ook wel LHD trucks, maar dat zijn dan de Amerikaanse trucks.ERF ES6DAF 65CFERF ES6Foden AlphaFoden AlphaFoden AlphaLeyland-DAF 60Leyland-DAF 65Leyland-DAF 65Leyland-DAF 60Leyland-DAF 60ERF ES6DAF 85CFScania 4-serieERF EC12Bedford TMLeyland-DAF 85DAF 95XFOnbekend onbekend/overigDe laatste 3 foto;s zijn van een brand nieuwe International 6×4 kipper welke bij de dealer op het terrein stond.International OnbekendInternational OnbekendInternational Onbekend

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *