Bietentransport in Offenau

Nadat ik eerder dit jaar al in Jülich en Hoogkerk had gekeken was gisteren al weer de derde suikerfabriek van dit jaar aan de beurt: de Offenauer vestiging van Südzucker. Opvallend veel Charterway-Arocsen, aangevuld met wat andere dingetjes. Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Mercedes-Benz ArocsMercedes-Benz Arocs.

Fendt 818.

Fendt 820.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *