De trucks van Veolia

Veolia kennen we in Nederland het beste als busbedrijf. Binnenkort zal deze merknaam stoppen met bestaan voor reizigersvervoer in Nederland, na een fusie met Transdev is besloten dat Connexxion in Nederland een sterktere merknaam is. Buiten Nederland is Veolia vooral bekend in de afvalbusiness. In deze blog een bloemlezing van de trucks van Veolia die ik in de loop van de jaren tegen ben gekomen in onder andere Frankrijk, België, Zwitserland en Duitsland. MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.Fuso CanterFuso Canter.MAN MEMAN ME.Renault Premium 1st genRenault Premium 1st gen.MAN F2000MAN F2000.Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2.Renault KeraxRenault Kerax.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen.MAN TGAMAN TGA.Renault Midlum 1st genRenault Midlum 1st gen.Renault Premium 1st genRenault Premium 1st gen.Volvo FMX 2nd genVolvo FMX 2nd gen.Scania 114Scania 114.

Kijk je liever naar de bussen van Veolia? Geen probleem, dat kan hier.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *