Kerstopstellingen in Het Bildt en omstreken

Het ‘driving home for Christmas’ is achter de rug ondertussen. Een positief bij-effect daarvan is dat heel veel trucks ook thuis zijn. Vaak is dat het enige moment in het jaar dat (bijna) alles thuis is, een ideaal moment voor de foto van de kerstkaart van 2017 alvast. Als truckspotter profiteer ik dan graag mee, vanochtend heb ik een rondje bij een aantal bedrijven langs gegaan om de ‘kerstopstellingen’ vast te leggen. Geen dronebeelden, geen sneeuw, maar toch mooie plaatjes. Volvo MeerdereVolvo MeerdereScania R440Benny Nauta in Bitgum.Scania R450Gebr. Kloosterman in Minnertsga.Volvo FH 4th genOnbekend meerdere (diverse merken)Vrieswijk in Minnertsga.MAN F2000DAF XF Euro 6H.D. de Haan in Sint Jabik. Iveco DailyWeidelco in Bitgum.Onbekend meerdere (diverse merken)Het erf bij Wassenaar in Berlikum is inmiddels behoorlijk leeg, maar er is inmiddels wel een truck van Van der Veer aangekomen.Scania meerdereVlasman in Stiens.Volvo FH 4th genEen mooi rijtje Volvo FH 4th gen bij M.S. de Vries in Bitgum.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *