Limburger ambulance in Fryslân

Mercedes-Benz E-klasseMijn vriendin kwam deze prachtige oude Miesen ambulance op Mercedes-Benz E-klasse basis tegenop de stoep bij Visser in Leeuwarden. Zijn werkzame leven heeft deze ambulance vervuld bij Ambulancezorg Limburg Noord. Bijzonder om te zien dat zo’n (relatief) oude ambulance nog gewoon gereed is om in te zetten. Het is de enige in die regio overgebleven E-klasse, waar verder naast één MB Sprinter vooral Volkswagens rondrijden als ambulance. Hij is sinds 2012 van afdeling opleidingen, dus voor hij echt gebruikt gaat worden zal er wel een ramp moeten gebeuren. Laten we dus maar hopen dat zijn werkzame leven er nu op zit. Mercedes-Benz E-klasseMercedes-Benz E-klasse

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *