Steckemetz in Egypte: de restjes

Frank Steckemetz stuurde me een flink aantal foto’s vanuit Egypte, die in meerdere delen de revue gepasseerd hebben hier op de blog. Na een aantal delen met thema’s nu wat algemenere truckfoto’s.Scania 113 StreamlineVolvo FH 2nd genMAN TGM 2nd genRenault Major (R-serie)Mercedes-Benz Actros MP1Renault Major (R-serie)Mercedes-Benz NGHyundai overig/onbekendMercedes-Benz NGMAN F2000Mercedes-Benz NGMercedes-Benz NGScania 113 StreamlineMercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz NGMercedes-Benz SK 88Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3Scania G400Scania 113Mercedes-Benz Axor MP1Scania 113Mercedes-Benz Actros MP3MAN TGS 2nd genHino 500Volvo FL6Mercedes-Benz Actros MP1Mercedes-Benz NGScania 113Onbekend bestelwagenMAN F2000Mercedes-Benz Actros MP2JAC onbekend/overigRenault ManagerOnbekend bestelwagen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *