De Truckspotter – Iveco Daily (Deel 26)

Het fotograferen van trucks ‘in het werk’ en tijdens diverse evenementen (de agenda vind je op truckfan.nl) brengt voor de fotograaf dikwijls een waslijst vol uitdagingen. In de serie De Truckspotter neemt Jaco Terlouw je mee in de wereld van de truck fotografie. De foto’s die door Jaco gemaakt werden kun je zien op truckfan.nl.
Iveco Daily
Na de vorige mijlpaal van 500 Iveco Daily foto’s zag ik, bij toeval, dat er recent 1000 Iveco Daily foto’s zijn geplaatst op truckfan.nl.
Ik heb een zwak voor de Iveco Daily. Als ik er ééntje spot probeer ik er een foto van te maken. Hieronder een overzicht.
Iveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco Daily

One Response

  1. Frank 11 januari 2017 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *