Opzouten!

Scania R450Het heeft vannacht een graadje gevroren, de straten zijn dus weer wit.. van het strooizout wel te verstaan. Maar goed, dat onze gemeentes zo graag met zout strooien is goed voor de Harlinger economie, Frisia zout draait op volle toeren (dat de hele regio daardoor verzakt is dan weer wat minder lollig, maar daar hebben we het nu maar niet over). De Haan brengt kipperladingen vol zout naar de diverse depots, maar er gaat ook zout weg in zakken op pallets, in bigbags en Gosliga zet een flink aantal bulktrucks in voor het zouttransport. Een mooie gelegenheid om even kou te lijden in de Harlingen industriehaven. (De staat in een oogstblog) Scania R500Iveco DailyScania R420DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6Scania R440Scania R440Volvo FH 4th genDAF XF105Volvo FH 4th genScania meerdereScania R500Scania R420Sta je een uur lang tevergeefs in de kou langs de weg te wachten tot je een actiefoto van De Haan kunt maken, zie je ze op de terugweg naar huis bij de pomp staan. Tsja…. ­čśë

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *