Non-Sonse Dakar-Iveco’s

Iveco EurocargoTegenwoordig zijn De Rooy en Iveco onlosmakelijk met elkaar verbonden in Le Dakar. Maar voor dat Iveco met De Rooy in zee ging, waren er ook al Italiaanse trucks in de rally. En ook nu zijn er buiten De Rooy om teams met Iveco’s. Niet alleen Boucou met de ex-De Rooy BR-LV-74, maar ook andere teams benutten het merk voor hun servicecrews. Een compilatie, waarbij ik niet de illusie heb compleet te zijn. Iveco-Pegaso EuroTrakkerIveco-Pegaso EuroTrakker.Iveco-Magirus 260EHIveco-Magirus 260EH.Iveco onbekend/overigIveco onbekend/overig.Iveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco DailyIveco Daily.Iveco EurocargoIveco EurocargoIveco EurocargoIveco EurocargoIveco EurocargoIveco EurocargoIveco EurocargoIveco Eurocargo.Iveco EuroTrakkerIveco EuroTrakkerIveco EuroTrakker.Iveco TrakkerIveco TrakkerIveco TrakkerIveco TrakkerIveco TrakkerIveco TrakkerIveco TrakkerIveco TrakkerIveco Trakker.Iveco Turbo frontstuurIveco Turbo frontstuur (persfoto Africa Eco Race).Iveco Turbo torpedoIveco Turbo torpedo.Iveco StralisIveco Stralis.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *